Voice dialogue voor zelfreflectie en ontwikkeling voor beginnende coaches en therapeuten.

Een voice dialogue sessie richt zich tot het verkennen van het dynamisch proces waarin jij als persoon blijft vasthangen aan patronen waardoor je het gevoel hebt niet meer vooruit te geraken, te twijfelen of zelfs een gevoel van ongelukkig zijn kan ervaren. In deze sessie geef ik je inzicht in jouw persoonlijk patroon. Dit aanbod richt zich naar therapeuten, psychologen, coaches en counselors die behoefte hebben naar introspectie en zelfreflectie om zich te empoweren en zich verdiepend te ontwikkelen.

  • Zelfreflectie traject:

    Als coach of counselor is het enorm belangrijk om bewust te blijven van jouw innerlijk gewaarzijn en intenties die jij meedraagt in je begeleidingen. Dit weerspiegelt een effect of soms zelf een defect. Ik bied als mentor een traject in het kader van zelfreflectie aan waarbij jij integraal wordt aangemoedigd om helder en bewust bij je zelf te blijven.

    Hierbij wordt er gekeken naar de bindingspatronen, valkuilen, blinde vlekken, uitdagingen, methodieken, zelfreflectie en meer.

    concreet is dit een begeleiding gedurende één jaar, 1x per maand samenkomen en verdiepend te kijken naar het coachingwerk en de persoon. Het traject omvat een verkennend gesprek waarbij ik luister naar wie jij bent, wat je doet, waar jij tegenaan loopt en wat jouw verwachtingen zijn.  Daarna plannen we 1 keer per maand ( 10 gesprekken) een consult om verder te werken.  Als laatste volgt een een evaluatie waarin we samen jouw competenties, groeipunten en aanpak neerzetten.  

650,00 €
Please select variants first