Burn- out 2020 Groepsbegeleiding

#Fokus@work-out

Hoe behoed ik mijn werknemers tegen een burn-out? Maak werk van je werknemer en laat hen een burn-out herkennen en aanpakken.   

Lieve Muylaert biedt een interactief en dynamisch groepsweekend voor werknemers (in of uit statuut) met kenmerken van een burn out.

Herken je dit?

 • Je piekert meer dan normaal en maakt je hier wel eens zorgen over.
 • Je kan moeilijker slapen en sleept jezelf uit bed.
 • Je hebt geen energie en nog weinig opbrengen.
 • Je kan je niet meer concentreren op je taken.
 • Taken uitvoeren verloopt moeizaam en je bent snel afgeleid.
 • Je bent sneller geïrriteerd of gespannen.

Elke werknemer die zich in één van deze kenmerken herkent kan deelnemen. Vooraleer je start is een verkennend gesprek noodzakelijk. Dit gesprek dien je te reserveren voor de start van je weekend en kost 70,00 EUR.

Ik werk met maximum 6 tot 8 deelnemers. Ik ga samen met jou aan de slag. Door in groep te werken leren we van elkaar. Als ervaringsgerichte counselor laat ik werknemers kijken naar hun eigen intern mechanische om van hieruit opnieuw veerkracht te ontwikkelen.

Eenvoudig & Duidelijk & Doelgericht

Inhoud van dit begeleidingsweekend:

DAG 1 - VRIJDAG

DEEL 1

 • Kennismaking

DEEL 2

 • Wat is een burn out - kenmerken
 • wat is een burn out niet
 • welke fases zijn erin een burn out
 • Hoe herken ik een burn out
 • in welke fase zit ik en hoe vestigt zich dat in mijn leven

DAG 2 - ZATERDAG

DEEL 3

 • hoe pak ik mijn burn out aan? Je leert in 8 stappen jezelf betere kennen en je burn out aan te pakken.

DEEL 4

-  afronding en reflectie over je eigen traject

Het weekend verloopt onder begeleiding van Lieve Muylaert.  Ik onderneem en investeer in een methodiek die jouw burn-out klein maakt. Ik ben psychosociaal counselor, zaakvoerder en ondernemer. Als burn-out deskundige hanteer ik de theorie vanuit mijn eigen ervaring alsook de vele opleidingen die ik heb mogen genieten, zoals ervaringsgerichte counselor en coach, opleiding in de Voice Dialogue methodiek, Focussen facilitator en Hypnose facilitator.


Wanneer kan je deelnemen?

Data - Groep 1 vrijdag 31/1 en zaterdag 1/2

Data - Groep 2 vrijdag 20/3 en zaterdag 21/3

Data - Groep 3 vrijdag 5/6 en zaterdag 6/6

Data - Groep 4 vrijdag 9/10 en zaterdag 10/10


Inschrijving en info via: lievemuylaert.fokus@gmail.com

Deze twee dagen kost 320,00 EUR exclusief lunch. 

Lunchen kan in de buurt en in de praktijk is een keuken voorzien .

Locatie  - Fokus PraktijkHuis: Merelstraat 1 - 2480 Dessel