Workshop - Tools voor intuïtief coaching 

Zaterdag 22 januari 2022

Intuïtief coachen is ook sterk durven coachen!

Op 22 januari van 10u - 16u geef ik een workshop intuïtief coachen. Dit is bedoeld voor coaches, counselors, therapeuten, leerkrachten en sociaal werkers. In deze dag leer je contact maken met jezelf als begeleider om van daaruit, anderen, intuïtief te kunnen begeleiden. Ik bied je inzicht, tools en methodieken. Kortom een boeiende en inspirerende dag!  Omwille van corona zijn de deelnemers beperkt.

Een workshop waar jij vanuit je buikgevoel samen met creatieve tools intuïtie leert inzetten bij je begeleidingen of gesprekken. Dit biedt een enorme meerwaarde in de gesprekken tussen jou en cliënt, klant, leerling,....  Hierbij kom je dicht in contact met je innerlijke hulpbron of wegwijzer. Door intuïtief en creatief aan de slag te gaan breng je beweging in de begeleidingen.

Dagindeling:

9.30u - 10.00u ontvangst in Merelstraat 1 te 2480 Dessel

10.00u - 12.00u voormiddag blok 1

12.00u - 13.00u pauze (Keuken is aanwezig en in het centrum een winkel of broodjeszaak)

13.00u - 16.00u namiddag blok 2

16.00u - 16.30u afronding

Deelname prijs 125,00 EUR (inclusief materiaal, exclusief lunch er is een keuken aanwezig) 

Zelfreflectie als leidraad.

  • Voice dialogue en fokussessie voor zelfreflectie en ontwikkeling voor coaches, counselors en therapeuten. Een voice dialogue sessie richt zich tot het verkennen van het dynamisch proces waarin jij als persoon blijft vasthangen aan patronen waardoor je het gevoel hebt niet meer vooruit te geraken, te twijfelen of zelfs een gevoel van ongelukkig zijn kan ervaren. In deze sessie geef ik je inzicht in jouw persoonlijk patroon. Dit aanbod richt zich naar therapeuten, psychologen, coaches en counselors die behoefte hebben naar introspectie en zelfreflectie om zich te empoweren en zich verdiepend te ontwikkelen.  
  • Zelfreflectie traject:

    Als coach of counselor is het enorm belangrijk om bewust te blijven van jouw innerlijk gewaarzijn en intenties die jij meedraagt in je begeleidingen. Dit weerspiegelt een effect of soms zelf een defect. Ik bied als mentor een tweejarig traject in het kader van zelfreflectie aan waarbij jij integraal wordt aangemoedigd om helder en bewust bij je zelf te blijven.

    Hierbij wordt er gekeken naar de bindingspatronen, valkuilen, blinde vlekken, uitdagingen, methodieken, zelfreflectie en meer.

    Concreet is dit een begeleiding gedurende twee jaar, 1x per maand samenkomen en verdiepend te kijken naar het coachingwerk en de persoon.


Help! Ik stress, wat nu? 

Voor mensen die actief zijn als counselor, coach of therapeut en stress ervaren voor, tijdens of na hun sessies mogelijks in combinatie met je context, gezin, job, je eerst klant, ... Vaak voel je dat je de stress onvoldoende kan reguleren en krijgen je klachten als slapeloosheid, je zorgen maken, piekeren, oververmoeidheid, zich snel geïrriteerd voelen, hoofdpijn, ...

Help! Ik stress en wat nu??!!

Een boeiende en uitdagende tweedaagse workshop met leuke tips en tricks om aan de slag te gaan.