FOKUS@WORK

Mentor & coach voor coaches en therapeuten.

Intuïtief coachen

Training:

Een vierdaagse training om meer intuïtief te coachen vanuit je buikgevoel samen met creatieve tools die je kan inzetten bij je begeleidingen. Dit betekent een enorme meerwaarde en boost voor jou als hulpverlener.

Hierbij kom je dicht in contact met je innerlijke hulpbron of wegwijzer en wordt jij zelfzekerder en intuïtief sterker.

Voel je twijfel? Dan is dit iets voor jou. Door intuïtief en creatief aan de slag te gaan breng je beweging in de coachingstrajecten.

Voorwaarde: Dit kan enkel voor counselor/coaches die reeds een opleiding hebben gevolgd als coach/counselor.

Zelfreflectie als leidraad.

  • Voice dialogue en fokussessie voor zelfreflectie en ontwikkeling voor coaches, counselors en therapeuten. Een voice dialogue sessie richt zich tot het verkennen van het dynamisch proces waarin jij als persoon blijft vasthangen aan patronen waardoor je het gevoel hebt niet meer vooruit te geraken, te twijfelen of zelfs een gevoel van ongelukkig zijn kan ervaren. In deze sessie geef ik je inzicht in jouw persoonlijk patroon. Dit aanbod richt zich naar therapeuten, psychologen, coaches en counselors die behoefte hebben naar introspectie en zelfreflectie om zich te empoweren en zich verdiepend te ontwikkelen.  
  • Zelfreflectie traject:

    Als coach of counselor is het enorm belangrijk om bewust te blijven van jouw innerlijk gewaarzijn en intenties die jij meedraagt in je begeleidingen. Dit weerspiegelt een effect of soms zelf een defect. Ik bied als mentor een tweejarig traject in het kader van zelfreflectie aan waarbij jij integraal wordt aangemoedigd om helder en bewust bij je zelf te blijven.

    Hierbij wordt er gekeken naar de bindingspatronen, valkuilen, blinde vlekken, uitdagingen, methodieken, zelfreflectie en meer.

    concreet is dit een begeleiding gedurende twee jaar, 1x per maand samenkomen en verdiepend te kijken naar het coachingwerk en de persoon.


Help! Ik stress, wat nu? 

Workshop:

Voor mensen die actief zijn als counselor, coach of therapeut en stress ervaren voor, tijdens of na hun sessies mogelijks in combinatie met je context, gezin, job, je eerst klant, ... Vaak voel je dat je de stress onvoldoende kan reguleren en krijgen je klachten als slapeloosheid, je zorgen maken, piekeren, oververmoeidheid, zich snel geïrriteerd voelen, hoofdpijn, ...

Help! Ik stress en wat nu??!!

Een boeiende en uitdagende tweedaagse workshop met leuke tips en tricks om aan de slag te gaan.