LOOPBAANBEGELEIDING 

Op aanvraag geef ik een workshop intuïtief coachen. Dit is bedoeld voor coaches, counselors, begeleiders, leerkrachten en sociaal werkers. In deze dag leer je contact maken met jezelf als begeleider om van daaruit jouw intuïtie te kunnen inzetten en aanspreken. Ik bied je inzicht, tools en een methodiek. Kortom een boeiende en inspirerende dag!  Tijdens deze workshop verruim je jouw innerlijk intuïtief kompas waarbij je het intuïtief coachen kan inzetten binnen begeleidingen en/of gesprekken. 

Een workshop waar jij vanuit je buikgevoel samen met creatieve tools intuïtie leert inzetten bij je begeleidingen of gesprekken. Dit biedt een enorme meerwaarde in de gesprekken tussen jou en cliënt, klant, leerling,....  Hierbij kom je dicht in contact met je innerlijke hulpbron of wegwijzer. Door intuïtief en creatief aan de slag te gaan breng je beweging in de begeleidingen vanuit authenticiteit en veerkracht. 

Indeling

 blok 1

 • Wat is intuïtief begeleiden en in welke vorm kan dit aanwezig zijn?
 • Hoe bewust contact maken met jouw intuïtief aanvoelen?
 • Een voorbeeldsessie van een intuïtieve begeleiding.
 • Oefeningen.

blok 2

 • Een aantal creatieve tools voor intuïtief werken en/of begeleiden.
 • Een voorbeeldsessie hoe je intuïtief werken aanzet bij de cliënt.

afronding
Het wordt een boeiende en inspirerende dag!

Prijs 125€ PP (inclusief materiaal) (exclusief lunch, er is een keuken ter beschikking)

De workshop gaat door vanaf 5 inschrijvingen.

DOEL?

Intuïtief coachen is jezelf in contact durven brengen met je eigen intuïtie en van daaruit de verbinding aangaan met de ander. Intuïtief coachen leidt tot het inbrengen van je eigen aanvoelen in functie van het begeleidingsproces."

Intuïtie is vormgeven aan een 'inzicht zonder nadenken' of ' je innerlijk weten'. Mensen spreken vaak over de eerste ingeving, je zesde zintuig, onderbewuste of buikgevoel. Intuïtief voelen is datgene wat vanuit je innerlijk weten aan jou wordt gegeven door lichamelijke gewaarwordingen of lichaamstaal.

Naar je intuïtie leren luisteren helpt je om dicht vanuit je eigen kunnen en weten te handelen en te spreken. Zorgen dat er weer balans komt tussen je ratio en intuïtie, zodat je innerlijk meer rust en vrijheid ervaart.

Wat is intuïtief coachen?

De insteek van intuïtieve coaching is je weer in contact te brengen met je eigen intuïtie. Volgens intuïtief coachen zitten de antwoorden op vragen en dergelijke waarmee jij of anderen mee vastzitten in jezelf. Of het nu gaat om persoonlijke, professionele of andere vragen. Van keuzestress, angsten, zingevingsvragen, balans vinden tussen werk en privé, je weer goed voelen over besluiten die je neemt enzovoort. Een intuïtief coach begeleidt je in het herstellen van het contact met je intuïtie. Helpt je dus opnieuw je gevoel ofwel je innerlijke stem te leren herkennen en ernaar te luisteren. Door opnieuw op je intuïtie te leren vertrouwen ga je op een andere manier naar jezelf en je omgeving kijken.

Waarom kiezen voor intuïtief coachen?

 • Het kan zijn dat je je stevig vasthoudt aan bepaalde methodes in een begeleiding en verlang je naar meer natural flow in de coaching.
 • Zoek je nieuwe tools en methodieken die je kan inzetten?
 • Wil je meer je intuïtie inzetten in je gesprekken en keuzes?
 • Verruim je jouw eigen intuïtief aanvoelen?
 • Misschien wens je meer uit je leven te halen, wil je beter omgaan met veranderingen, antwoorden vinden op levensvragen die je pad kruisen of mogelijk heb je behoefte aan andere perspectieven. 

Kortom, intuïtief coachen kan effectief zijn op allerlei gebieden. Of het nu gaat om je gezondheid, relaties, privéleven of met je werk.

THEMA 2 - Zelfreflectie als leidraad in je werk. 

Een individueel traject op maat. 

 • Voice dialogue en fokussessie voor zelfreflectie en ontwikkeling voor coaches, counselors, therapeuten, leerkrachten en begeleiders.
 • Een voice dialogue sessie richt zich tot het verkennen van het dynamisch proces waarin jij als persoon soms blijft vasthangen aan patronen waardoor je het gevoel hebt niet meer vooruit te geraken, te twijfelen of zelfs een gevoel van ongelukkig zijn kan ervaren. In deze sessie geef ik je inzicht in jouw persoonlijk patroon. Dit aanbod richt zich naar therapeuten, psychologen, coaches, counselors, leerkrachten of begeleiders die behoefte hebben naar introspectie en zelfreflectie om zich te empoweren en zich verdiepend te ontwikkelen.  
 • Zelfreflectie traject:

  Het enorm belangrijk om bewust te blijven van jouw innerlijk gewaarzijn en intenties die jij meedraagt in je begeleidingen. Dit weerspiegelt een effect of soms zelf een defect. Ik bied als mentor een tweejarig traject in het kader van zelfreflectie aan waarbij jij integraal wordt aangemoedigd om helder en bewust bij je zelf te blijven.

  Hierbij wordt er gekeken naar de bindingspatronen, valkuilen, blinde vlekken, uitdagingen, methodieken, zelfreflectie en meer.

  Concreet is dit een begeleiding gedurende twee jaar,

  20 sessies met 1x per maand samenkomen en verdiepend te kijken naar jouw werkvragen en je persoonlijke ontwikkeling. Een verkennend gesprek is noodzakelijk vooraleer je kan deelnemen aan dit traject. 

  Een intakegesprek 75,00 EUR

  20 sessies verspreid over 2 jaar : 1 200,00 EUR 


THEMA 3 - Help! Ik stress, wat nu? 

Voor werknemers en ondernemers die dagelijks stress ervaren binnen hun werk.  

Vaak voel je dat je de stress onvoldoende kan reguleren en krijgen je klachten als slapeloosheid, je zorgen maken, piekeren, oververmoeidheid, zich snel geïrriteerd voelen, hoofdpijn, ...

Na deze workshop heb je meer inzicht in je eigen stresspatroon. Je wordt bewust van jouw stress -signalen en kan er vanuit veerkracht naar handelen.  

Help! Ik stress en wat nu??!!

Een boeiende en uitdagende tweedaagse workshop met leuke tips en tricks om aan de slag te gaan.  Ik deel mijn eigen ervaringen vanuit de praktijk en je ontvangt een set hulpkaartjes die je kan blijven raadplegen. Daarnaast gaan we aan de slag met je innerlijke demonen of criticus.  

Op aanvraag vanaf 5 deelnemers 

Indeling 

blok 1 

 • Wie ben ik en waar zit mijn stress met een hoekje af
 • Wat is stress 
 • Illusies in de wereld van stress
 • Aan de slag met de innerlijke criticus

blok 2

 • Persoonlijke signalen en ervaring van stress
 • Easy peasy tips
 • Elementen van veerkracht. 

afronding
Het wordt een boeiende en inspirerende dag!

Prijs: 220,00 EUR PP (Inclusief materiaal, versnapering, koffie en thee, exclusief lunch)