Intuïtieve massage

Emoties en innerlijke processen zetten zich vast in jouw lichaam. Jouw lichaam is je gids doorheen je leven. Je lichaam laat zich spreken en voelen. Hier mag je zorg voor dragen, aan de binnenkant en ook de buitenkant. Gewoon zelfzorg voor je eigen lichaam. Kleine innerlijke kwetsuren vragen ook aandacht aan de buitenkant 

Ik neem je mee in een veilig en ontspannen moment waarbij jouw lichaam wordt aangeraakt waardoor jij als mens ook warm, mild en in vertrouwen geraakt wordt.  Emoties en innerlijke patronen komen langzaam in beweging. Helend, helpend en deugddoend.

Aangeraakt worden is een basisbehoefte van elke mens. Zorgvuldig draag ik zorg voor heel je lichaam met veel respect en integriteit.   

Intuïtieve massage en coaching (ontspanning, rustige strijkingen, knedingen en fricties afgestemd op jouw lijf). Bij de eerste kennismaking krijgt nemen we tijd voor een verkennend gesprek.  

Meebrengen: Badjas.  Het is fijn om makkelijke kledij te dragen.    

Lichamelijk en geestelijk ontspannen om stress en energieblokkades te verminderen, is het voornaamste doel van deze massage: 

- relaxatie

- genieten

- zelfzorg

- me-moment

- energie laten vrijkomen

- emoties laten voelen

Reserveren kan via onderstaande formulier.  Massages worden gegeven op maandagavond en donderdagavond van 17.00 u .  Indien dit niet past mag u mij vrijblijvend contacteren en zoeken we een moment. 

Deze massage kan ook gevraagd worden in combinatie met een bezoek aan onze Health Mate infraroodsauna. Het is een gezonde aanvulling op ons therapeutisch aanbod, in een private aangename sfeer. Het kan apart of aansluitend op een andere sessie in het huis. Je privacy is gegarandeerd (geen welnesscentrum met veel bezoekers) en er is altijd een deskundige aanwezig om je te begeleiden indien nodig.

9 redenen waarom een infraroodsauna goed is voor je.

  1. Het is de beste manier om te detoxen.
  2. Je verbrandt calorieën zonder iets te doen.
  3. Het is dé remedie tegen stress.
  4. Je kan je eigen muziek beluisteren via bluetooth.
  5. Onze Health Mate Deluxe-infraroodsauna's is uitgerust met led-kleurentherapie.
  6. Je huid gaat weer stralen, rimpels worden minder zichtbaar, tegen huisproblemen, cellulitis.
  7. Het is een natuurlijke pijnstiller bij spierpijn, artritis, fibromyalgie, reuma...
  8. Het is een prima cardiovasculaire training.
  9. Topsporters gebruiken het om hun prestaties te verbeteren en beter te recupereren.

Aanbod infraroodsauna

Een tijdsspanne van een uur: je kan vooraf douchen, een half uur (opgewarmde) of 45 minuten (nog opwarmen) in de sauna zitten en nadien douchen, tussendoor gezellig even zitten om af te koelen en een drankje nuttigen met of zonder lichttherapie.