Intuïtieve massagetherapie  

Time to relax & reset

Emoties en innerlijke processen zetten zich vast in jouw lichaam. Jouw lichaam is je gids doorheen je leven. Je lichaam laat zich spreken en voelen. Hier mag je zorg voor dragen, aan de binnenkant en ook de buitenkant. Gewoon zelfzorg voor je eigen lichaam. Kleine innerlijke kwetsuren vragen ook aandacht aan de buitenkant 

Ik neem je mee in een veilig en ontspannen moment waarbij jouw lichaam wordt aangeraakt waardoor jij als mens ook warm, mild en in vertrouwen geraakt wordt.  Emoties en innerlijke patronen komen langzaam in beweging. Helend, helpend en deugddoend.

Aangeraakt worden is een basisbehoefte van elke mens. Zorgvuldig draag ik zorg voor heel je lichaam met veel respect en integriteit.   

Intuïtieve massage en/of coaching (ontspanning, rustige strijkingen, knedingen en fricties afgestemd op jouw lichaam). Bij de eerste kennismaking nemen we tijd voor een verkennend gesprek.  

Meebrengen: Badjas.  Het is fijn om makkelijke kledij te dragen.    

Lichamelijk en geestelijk ontspannen om stress en energieblokkades te verminderen, is het voornaamste doel van deze massage: 

- relaxatie

- genieten

- zelfzorg

- me-moment

- energie laten vrijkomen

- emoties laten voelen

Een afspraak vragen kan via onderstaande formulier.