Integratieve massagetherapie  

       Time to relax & reset

Emoties en innerlijke processen zetten zich vast in jouw lichaam. Jouw lichaam is je gids doorheen je leven. Je lichaam laat zich spreken en voelen. Hier mag je zorg voor dragen, aan de binnenkant en ook de buitenkant. Gewoon zelfzorg voor je eigen lichaam. Kleine innerlijke kwetsuren vragen ook aandacht aan de buitenkant 

Ik neem je mee in een veilig en ontspannen moment waarbij jouw lichaam wordt aangeraakt waardoor jij als mens ook warm, mild en in vertrouwen geraakt wordt.  Emoties en innerlijke patronen komen langzaam in beweging. Helend, helpend en deugddoend.

Woorden voor mijn body

Ik ben een dromer.
Ik zit graag in stilte.
Ik houd van huilen en lachen.
Ik ben er
Ik kan er alleen maar zijn
Meer niet
En bij mij vind je angst
Bij mij vind je eenzaamheid
Bij mij vind je wanhoop
Bij mij vind je liefde
Bij mij vind je vreugde
Bij mij vind je warmte
Ik ben het leven.

Wij, de integratieve masseurs zijn vakkundig opgeleid om een goede ontspanningsmassage te geven. We gebruiken hiervoor technieken uit de dynamische massage, intuïtieve massage en polariteitsmassage. Daar maken we een vloeiend geheel van, toegespitst op je behoefte van dit moment.

Niet alleen techniek is belangrijk, ook zorg en aandacht. In een sfeer van respect en acceptatie is er ruimte om te ontspannen, te voelen wat er is. Aangeraakt worden is een basisbehoefte van elke mens. Zorgvuldig draag ik zorg voor heel je lichaam met veel respect en integriteit.   

een intu├»tieve massage heeft als doel te ontspannen, even stress los te laten en te genieten.  

Integratieve massage en/of coaching (ontspanning, rustige strijkingen, knedingen en fricties afgestemd op jouw lichaam). Bij de eerste kennismaking nemen we tijd voor een verkennend gesprek.  

Meebrengen: Badjas.  Het is fijn om makkelijke kledij te dragen.    

Lichamelijk en geestelijk ontspannen om stress en energieblokkades te verminderen, is het voornaamste doel van deze massage: 

- relaxatie

- genieten

- zelfzorg

- me-moment

- energie laten vrijkomen

- emoties laten voelen

Een afspraak vragen kan vragen via onderstaande formulier.  Geef je naam, telefoonnummer en mail en ik contacteer je terug.  

Ook een aangetaste boom kan wonderschone bloesems vormen.

Zijn we er bijna?

Ik hoop van niet.

Mijn lijf, kalm maar. Een zachte ontlading in beweging. Als ik een beetje hyper ben kan ik lekker wild gaan dansen. Springen, schudden, shaken! Als ik verdrietig ben of moe kan ik gaan zitten of liggen en een beetje wiegen. Het ritmisch bewegen kalmeert. Geeuwen en diep zuchten helpen mij ook te ontladen en weer vol te laden in mijzelf. Als ik overdag mijn gezicht in de richting van de zon draai voel ik de warmte op mijn huid en laad ik mijzelf op door voor te stellen hoe alle delen mijzelf die voeding en licht nodig hebben, gevoed worden met zuiver zonlicht. Ik hou van een natural flow. Zo tracht ik mijn lijf te laten bewegen in contact met mijn omgeving en de ander.