PROMO Integratieve massage 

after work

Integratieve massagetherapie voor relaxatie - after work

Aanbod eenmalige kennismakingsmassage van 

60 minuten voor 50 EUR (ipv 75 EUR) 

Actie geldig tot 30/11/2023 eenmalig per klant 

Ik neem je mee in een veilig en ontspannen moment waarbij jouw lichaam wordt aangeraakt waardoor jij als mens ook warm, mild en in vertrouwen geraakt wordt. Emoties en innerlijke patronen komen langzaam in beweging. Helend, helpend en deugddoend.

Wij, de integratieve masseurs zijn vakkundig opgeleid om een goede ontspanningsmassage te geven.
We gebruiken hiervoor technieken uit de dynamische massage, intuïtieve massage en polariteitsmassage. Daar maken we een vloeiend geheel van, toegespitst op je behoefte van dit moment.

Niet alleen techniek is belangrijk, ook zorg en aandacht. In een sfeer van respect en acceptatie is er ruimte om te ontspannen, te voelen wat er is. Aangeraakt worden is een basisbehoefte van elke mens. Zorgvuldig draag ik zorg voor heel je lichaam met veel respect en integriteit.

een intuïtieve massage heeft als doel te ontspannen, even stress los te laten en te genieten.

"Kom naast me zitten,

Zei ik tegen mijzelf.
En al klinkt het wat,
Ik pakte mijn hand
Als een blijk van vertrouwen
En samen zat ik op het hek.
(Michel Leuning uit Zitten op een hek.)"